Ez a - 22 lakás + 1 iroda - Társasházi projektünk a XIII. kerületben a Kucsma u. 10. szám alatti ingatlanon került megvalósításra. 

A Projekt kezdése: 2017.05.01.

A Projekt befejezése: 2018. november

 A megépült társasház pince, földszint+ 4 szintes, melyben összesen 22 lakás és 1 iroda, 24 teremgarázs beálló és 17 tároló került kialakításra. A Társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 4. emeletig működő személyfelvonó került beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik. 

A társasházban 42 m2-től 117 m2-ig kerültek eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat a belvároshoz közel, a 2 szobás lakástól a 5 szobás családi otthonig minden igényt kiszolgálva.

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget.
 

 Helyszín, környezet és infrastruktúra leírása: 

A XIII. kerület a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A Kucsma utca kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez. 

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói. 

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxigén wellness vagy a méltán híres Vanilin cukrászda. 

 Hitel, CSOK:

 Lakásaink alkalmasak CSOK igénybe vételére. 

Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítunk. (CSOK igényléssel együtt).