Jelen 31 lakást + 2 irodát magába foglaló Társasházi projektünk a XIII. kerületben a Kucsma u. 13.-15. szám alatti ingatlanon került megvalósításra.

A Projekt kezdése: 2016. 11. 01.

A Projekt befejezése: 2018. 03. 31.

A XIII. kerület a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.

A Kucsma utca kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt, zavartalan, kiegyensúlyozott élethez.

A tömegközlekedés kiváló, a telektől pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxigén wellness vagy a méltán híres Vanilin cukrászda.

Eddigi beruházásainkhoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományainkat folytatva kínálunk otthonteremtési lehetőséget.

A megépült társasház pince, földszint+ 4 szintes, melyben összesen 31 lakás és 2 iroda, 33 teremgarázs beálló és 15 tároló került kialakításra. A Társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 4. emeletig működő személyfelvonó került beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat tartozik, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz, és padlástér tartozik.

A társasházban 28 m2-től 110 m2-ig kínálunk eladásra élhető, biztonságos lakásokat, az 1 szobás garzonoktól a 4 szobás családi otthonokig minden igényt kiszolgálva.

Vevőink részére teljes körű, díjmentes hitelügyintézést biztosítottunk. (CSOK igényléssel együtt).

Válasszon lakásaink közül, ahol kertvárosi hangulatú, minőségi otthont teremthet magának és családjának, közel a belvároshoz.